15 Ocak 2017 Pazar

Fantezi Giyim Modası




Bayanlar fantezi giyimde de modaya önem vermektedirler. İç giyimde de özenli ve şık olmak isteyen bayanlar fantezi giyim ürünleri satın alırken çeşitli unsurlara dikkat ederler.
Fantezi giyimde de kendinize uygun modeli seçmelisiniz.

Normal giyimde olduğu gibi fantezi giyim alışverişi yaparken de modellerin kendi vücut şeklinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Vücut şeklinize uygun seksi giyim ürünleri sizi çok daha seksi ve düzgün fizikli gösterecektir. Vücut şeklinize uygun olmayan modeller seçtiğinizde hayal ettiğinizden daha kötü bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Örneğin eğer küçük göğüsleriniz varsa destekli fantezi giyim ürünlerini tercih edebilirsiniz ya da dekoltenizi bacaklarınızda vererek dikkati o bölgenizde toplayabilirsiniz. Ayrıca derin v kesim göğüs dekolteleri de küçük göğüslü bayanlarda daha şık bir görüntü sağlamaktadır. Eğer geniş kalçalara ve ince bir bele sahipseniz bele oturan kalça kısmı daha bol ürünler tam size göre olacaktır. Bunun dışında partnerinizin hoşlandığı modelleri de fantezi giyimde tercih edebilirsiniz.

Fantezi iç giyim ürün portföyü çok geniş bir alandır. Birçok farklı modele seksi giyim ya da fantezi giyim kategorisinden ulaşabilirsiniz. Özellikle transparan detaylı, saten, dantel detaylı, göğüs ve sırt dekolteli ürünler kusursuz bir görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca uzun, kısa, şortlu takım, babydoll seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Renk açısından da büyük bir çeşitlilik vardır. Teninize en uygun renkleri seçebilir ya da renklerin dilinden yararlanabilirsiniz. Örneğin siyah; asaletin simgesidir ve aynı zamanda kadınları kusursuz ve seksi gösteren bir renktir.

Siz de siyahın gücünden yararlanarak fantezi giyiminiz ile anlatmak istediklerinizi yansıtabilirsiniz. Kırmızı renk ise aşkı ve tutkuyu temsil eder. Kırmızı olarak tercih edeceğiniz geceliğiniz ile tutkunuz her anlamda hissedilecek. Pembe ise daha şeker bir imaj yaratmaktadır ve sıklıkla tercih edilen seksi giyim renkleri arasında gelir. Beyaz renk ise saflığın, temizliğin rengidir. Beyaz bir gecelik tercih edip kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu renklerin dışında; bordo, mor, yeşil, lacivert, mavi, gri, fuşya gibi renkler de sıklıkla tercih edilen renkler arasında gelir.


https://pembe.net/ic-giyim-haberleri/Fantezi.Giyim.Modasi 
http://pembe.net/seksi-giyim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder